Newsletter | Arbejde og så'n | Familien | Links | Kontakt | Gæstebog | Hjem

 

Links

Film

IMDB - en suveræn og aldeles uundværlig hjemmeside for alle filmelskere. Der er ikke den oplysning du ikke kan finde her! Eneste minus: ikke så mange fotos af de mindre kendte skuespillere.

Moviemistakes.com - den er altså virkelig sjov, hvis du elsker sådan noget med folk der har ure på i en gammel romersk film eller flyvemaskiner på himlen i middelalderen... Pirates of the Caribbean har således ikke færre end 275 fejl (jeg har set den og lagde ikke mærke til en eneste!)

Moviecliches.com - lidt i samme dur som moviemistakes. Sådan noget som at i film ser du aldrig nogen nyse eller hoste. De har altid perfekt helbred. MEN hvis en så alligevel hoster, ved du at han fejler en dødelig sygdom og ikke lever filmen ud!

Cinemorgue.com - en anelse mere i det makabre. Her kan du nemlig få en oversigt over kvindelige skuespilleres død på det store lærred. Fx er Meryl Streep død hele 9 gange! Men ADVARSEL: du risikerer jo at få ødelagt fremtidige filmoplevelser, når du ved, hvem der dør!

Cinemorgue - actor's annex - for nylig er der også kommet en oversigt over mandlige skuespillere. Den er dog ikke helt så udbygget som den anden.

Diverse

Jenniflower weddings Min veninde Jennifer Tinkler, som jeg kender fra min collegetid i USA, har startet en business op som bryllupsfotograf. Hun har lavet en rigtig flot hjemmeside også!

Jyttes træer - min moster Jytte Wad har fundet sig en lille niche i træproduktion - hun kreerer de smukkeste og meget unikke træer i tynd metaltråd. Se de flotte billeder på hendes hjemmeside!

LumholdtRiber.dk - min søster og svogers hjemmeside.